Peptides van 5mg GHRP 2 de Aminozurencoenzymes van Injectiebodybuilding voor het Vette Branden

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: FILTER
Certificering: GMP
Modelnummer: 158861-67-7
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 10 flesjes
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: 10iu/vial, 36iu/vial of zonodig
Levertijd: binnen 7 werkdagen
Betalingscondities: L/C, T/T, Western Union, MoneyGram, Alipay
Levering vermogen: 50000vials/month

Gedetailleerde informatie

Specificatie: 5mg/vial Verschijning: wit poeder
DeliveryTime: binnen 7 werkdagen Poort: Shanghai/Guangzhou/Hongkong
Pakket: Icebag, Discrete Verpakkingsmanieren voor uw verwijzing LimitNum: 10 flesjes
Zuiverheid: 99%min (Reship) opslagruimte: droge, donkere en geventileerde plaats
Type: Aminozuren en Coenzymes Andere Naam: GHRP
Hoog licht:

anti aging peptide injections

,

growth hormone peptides

Productomschrijving

5mg ghrp-2 het Injecteerbare GHRP-Witte Poeder van het de Groeihormoon voor het Vette Branden

 

Beschrijving

Chemische naam

Ghrp-2

CAS NR.

158861-67-7

Moleculaire Formule

C46H56N12O6

Opslag bij

DROGE ZAAL (Levensonderhoudkoude)

Zuiverheid

99%

Verschijning

wit poeder

 

 

Wat is ghrp-2 en gebruikt voor?
Ghrp-2, ook gekend als het Vrijgeven van Hexapeptide, is een peptide hormoon van de hormoonklasse. Zoals met alle verwante peptides is, worden ghrp-2 wijd gebruikt om de hoeveelheid natuurlijke productie van GH in het lichaam te verhogen. En de verhogingen van GH kunnen voordelig aan anabolism, vet verlies, terugwinning zijn en algemeen goed - zijnd evenals mogelijke anti-veroudert doeleinden dienen.
Ghrp-2 zullen veel grotere voordelen wanneer gebruikt als deel van anti-veroudert op lange termijn plannen (de Therapie van de Hormoonvervanging) of samen met andere die medicijnen worden gebruikt om prestaties te verbeteren tonen.

 

Ghrp-2 zijn zeer efficiënte peptide die werd uitgevonden om het effect van het natuurlijke lichaamsontwikkelingshormoon te ontsteken. Zijn mechanisme van actie is vergelijkbaar met dat van ghrp-2 maar het belangrijkste verschil tussen twee ligt in het feit dat ghrp-2 de concentratie van cortisol en prolactin in kleinere volumes opheffen.

Het prolactin hormoon is peptide die de groei van borstklieren wekt. Cortisol, anderzijds, is een primair hormoon dat proteïnen onderbreekt en de opeenhoping van lichaamsvet en een verhoging van de niveaus van bloedglucose bevordert. Ghrelin is genoemd geworden hongerhormoon aangezien het helpt om tot een gevoel van honger te leiden.

 

Bijwerkingen
De studies hebben nog niet om het even welke ernstige GHRP-6-Veroorzaakte bijwerkingen ontgraven. In tegendeel, is de drug bewezen om de beschermende eigenschappen van het lichaam te verhogen. Verrassend, zijn ghrp-6 toepasselijk zelfs voor pediatrisch gebruik. De reusachtige dosissen ghrp-6 (meer dan 600 μg per dag) kunnen tot een verhoging van cortisol en prolactin niveaus leiden. Nochtans, is dit effect enigszins zwakker dan dat van ghrp-2. De injectie-plaats het branden sensatie verdwijnt gewoonlijk in minder dan 10 minuten.

Dit gewoonlijk is een efficiënt en goedkoop medicijn van 2 maanden waar 3 injecties van 100 μg elk dagelijks worden beheerd. Voor betere resultaten, zouden ghrp-6 tussen 40-60 minuten moeten worden geleverd na het eten. U zou lipiden bevattend of koolhydraatvoedsel ook moeten vermijden na het ontvangen van de injectie. De voedselopname wordt toegestaan binnen 40 minuten zodra de versie van het de groeihormoon vermindert; proteïnen vooral arginine, glutamine, en D-Asparagine zure vertraging de versie.

 

Ghrp-6 dosering
Deze voorbereiding wordt dagelijks bedoeld voor 1-2mcg per 1kg-lichaamsgewichtgebruik; deze dagelijkse dosering zou in 2-3 dosissen moeten worden verdeeld. De injectie zou ook moeten worden uitgevoerd wanneer u een lege maag en tussen voedselmaaltijd hebt; niet minder dan 2 uren voorafgaand aan de ontvangst en 1 uur vroeger dan de volgende maaltijd. Men wordt geadviseerd om ten gunste van voedsel te kiezen dat in koolhydraten en vet laag is.

De individuen die ouder zijn dan 40 jaar worden geadviseerd om slechts één injectie per dag te hebben. De typische cyclus van voorschrift ghrp-6 is tot twee maanden die door 1-2 wekenonderbreking zouden moeten worden gevolgd; om onnodige uitputting van de slijmachtige klier te voorkomen. U kunt ook opteren om het product met ghrp-2, cjc-1295 of cjc-1295 te combineren om zijn effect aanzienlijk te verbeteren.

 

Voorgestelde dosering voor verachtelijke grootte van: 5mg

Voorgestelde Frequentie van gebruik: 30 minuten vóór een maaltijd, drie keer per dag

. Waar te in te spuiten: Ingespoten in het lichaamsvet rond het maaggebied.

Voorgestelde Injectiedosering per tijd: 100mcg (0.1mg) – 300mcg (0.3mg)

Welk Type van water om zich met te mengen? Bacteriostatisch Water of steriel water

Hoeveel water om toe te voegen: 2.5ml

Stelde voor hoe te om het water en peptide te mengen samen: 2.5ml van water in de spuit en spuit het in het flesje met poeder, nooit schok in, roteer zacht het flesje tussen uw vingers tot alle poeder heeft opgelost

 

Verpakkingsinformatie:

10vials/kit *100iu/kit 

Peptides van 5mg GHRP 2 de Aminozurencoenzymes van Injectiebodybuilding voor het Vette Branden 0

 

 

Laboratoriuminformatie:

Peptides van 5mg GHRP 2 de Aminozurencoenzymes van Injectiebodybuilding voor het Vette Branden 1

 

Andere Aanbeveling:

Peptides van 5mg GHRP 2 de Aminozurencoenzymes van Injectiebodybuilding voor het Vette Branden 2


 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn