PINmgf Bodybuilding Peptides de Oefeningssupplement van Poedercas 112568-12-4 2mg

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Filter
Certificering: GMP
Modelnummer: 112568-12-4
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 10vials
Prijs: Negotiable
Levertijd: 1-2 de werkendag
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 10000vial/maand

Gedetailleerde informatie

kleur: Wit Vorm: Poeder
naam: Mgf Specificaties: 2mg
Hoog licht:

growth hormone peptides

,

human growth hormone supplements

Productomschrijving

De injecteerbare Ruwe Hormonen van poederpolypetide pennen Mgf voor Bodybuliding cas vast: 112568-12-4

 

 

Wat maakt MGF tot Peptide het meest aangewezen peptide supplement door atleten?
MGF Peptide is een veel algemeen gebruikte afkorting voor „Mechano kweekt Factoren“ peptide die een zeer populair die oefeningssupplement door lichaamsbouwers & atleten is wordt gebruikt. De biomolecule werd eerst ontdekt & werd gedocumenteerd door goed - bekende biochemicus geroepen Goldspink. Het is ook genoemd geworden „IG F en geleid uit beschadigd of uitgeput weefsel af. De peptide molecule is gekend om reparatie van beschadigde weefsels of lokale spieren in werking te stellen en gegeven van het lichaam na uitgebreide opleiding, weerstandsoefening enz. vrij Nochtans, zou men moeten opmerken dat peptide van algemeen gevonden chemisch verschillend is, wegens het bestaan van a.c. Eindopeenvolging.


Pin-MGF Basisinformatie
Modelleer nr.: 2 mg/vial
Aangepast: Niet-aangepast
Geschikt voor: Volwassen
Zuiverheid: >98%
Moleculaire Formule: C121h200n42o39
Verschijning: Wit Poeder
Peptide Inhoud (N%): 80,0% Min
Specificatie: USP/EP
Poeder: Ja
Certificatie: ISO 9001
Staat: Vloeistof
Zuiverheid (HPLC): 98.0%
Molecuulgewicht: 2867.14
Watergehalte (Karl Fischer): 8.0% maximum
Rang: Farmaceutische Rang
Oorsprong: China

 

 

Pin-MGF Appplication:
Wanneer uiterlijk ingespoten in een actief functionerende knaagdierspier resulteert het in een totale verhoging van 25% van spiervezel terwijl een gelijkaardige injectie van IG (F-1) de 15%-groei in de leverspier over een periode van 4 maanden geeft. Men zou ook moeten opmerken dat MGF Peptide wanneer toegepast op menselijke onderwerpen verschillende reacties van verschillende leeftijdsgroepen - jongere onderwerpen heeft krachtig aan peptide antwoorden terwijl de bejaarde mensen voor het hebben van vrij langzamere reacties naar de molecule zijn genoteerd. Dientengevolge hebben de meeste bejaarde mensen een verminderd vermogen van spierregeneratie & de groei van nieuwer spierweefsel.


Pin-MGF Gebruik & Gevolgen

MGF Peptide wordt hoofdzakelijk gebruikt door atleten, sportenenthousiasten enz. en zou samen met een ander peptide supplement moeten worden genomen - Lr3I G (F-1). De dosering van ingespoten peptide varieert van persoon aan persoon maar gewoonlijk wordt een norm van 100mcgs gewoonlijk toegepast op de bekledingsspieren na de voltooiing van een uitgebreid trainingprogramma. Men zou moeten opmerken dat peptide hypertrofie in spieren veroorzaakt die door de groei van spierweefsel en beschadigde spierreparatie wordt gevolgd. Als product, vertegenwoordigt het zeker een top van succes zoals bepaald in biochemie aan het dagelijkse leven opleidingsprogramma's & geneeskunde.

 

Pin-MGF Dosering

Volgens medische deskundigen, MGF moet Peptide 3 keer per week worden gebruikt; het product wordt vaak geadviseerd om verre van zonlicht & hitte worden opgeslagen. Er zijn belangrijke zorgen betreffende gewichtskwesties na een uitgebreid gebruik van het product geweest - men heeft geconstateerd dat een totale gewichtsverhoging niet voor een peptide supplementgebruiker verrassend is. In sommige gevallen, is een gewichtsaanwinst van de gepaste de spiergroei van 4lbs gemeld. Men zou moeten opmerken dat PCT ste roids ook als buitengewone versnellers dienst doen om weefselterugwinning te versnellen naast het verhinderen van spierverlies wanneer gebruikt naast MGF.

99.5% zuiverheidspeptides pin-Mgf van prijs de af fabriek van China GMP Manufactory

99.5% zuiverheidspeptides pin-Mgf van Prijs de Af fabriek van China GMP Manufactory

 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn