Melanotan II de Groeipeptides Bodybuilding 10mg per Flesje verlaagt het Tarief van Huidkanker

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Filter
Certificering: GMP,COA,ISO9001
Modelnummer: Melanotan II
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 10vials/1 doos
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: naakte flesjes, merkpakket of naar maat gemaakt
Levertijd: binnen 24h na betaling
Betalingscondities: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram, Bitcoin
Levering vermogen: 100000vials/month

Gedetailleerde informatie

Min. bestelaantal: 10vials/1 doos Verpakking Details: 10mg/vial, 10vials/box
Zuiverheid: 99.8% Levertijd: binnen 7 werkdagen
Betalingscondities: L/C, T/T, Western Union, MoneyGram, Alipay Levering vermogen: 100000vials/month
Verschijning: wit poeder Monster: gratis
kleur: Wit Rang: Geneeskunde Grade
Hoog licht:

hgh human growth hormones

,

performance enhancing peptides

Productomschrijving

Injecteerbare Peptides Melanotan II voor Huid die CAS looit: 121062-08-6 het Witte Poeder van 10mg*10vials

 

Naam: Melanotan II Acetaat (MT-II)
CAS Nr.: 121062-08-6
Moleculaire Formule: C50H71N15O10
Molecuulgewicht: 1042.1932
Bezit: Wit poeder
Analyse: 99%
Verpakking: Als uw verzoek
SPE: 10mg/vial, 10vial/box

 

Verschijning Wit aan van wit poeder Verenigbaar
Zuiverheid (HPLC) ≥98% 99.38%
Water <6> 4.63%
Azijnzuur 3.0-8.0% 6.45%
Trifluoroacetic Zuur <0> 0,15%
Peptide ≥80% 84.61%
Lidstaten Verenigbaar Verenigbaar

 

Wat is Melanotan 2?
Melanotan 2 die het Looien Injecties (anders als MT2 worden bekend) werd eerst samengesteld bij de Universiteit van Arizona. De onderzoek wisten daar dat onc van de beste die defensie tegen huid kanker melanine in de huid, tan wordt geactiveerd was. Zij stelden een hypothese op dat een efficiënte manier om de tarieven van huidkanker in mensen te verlagen het tot natuurlijke pigmentary systeem van het lichaam te bewegen zou zijn om beschermende tan voorafgaand aan UVblootstelling te veroorzaken. Het lichaam natuurlijk - het occuring hormoon MSH veroorzaakt melanogenesis, een proces waardoor de het pigmentcellen van de huid (melanocytes) het pigment produceren van de huid (melanine). Zij testten om te zien of het beheer van dit endogene hormoon aan het lichaam direct zouden kunnen een efficiënte methode zijn om het zonloze looien te veroorzaken. Wat zij vonden was dat terwijl het scheen te werken, natuurlijke MSH een te korte halveringstijd in het lichaam als therapeutische drug praktisch had te zijn. Zo beslisten zij een meer machtig en stabiel alternatief, te vinden die praktischer zou zijn.

Na het samenstellen van en het onderzoeken van honderden molecules, leidden de onderzoekers door Victor J. Hruby en MAC E. Hadley, vond peptide, [Nle4, D-Phe7] MSH, die 1.000 keer approimately meer machtig was dan natuurlijke MSH. Zij synchroniseerden deze nieuwe peptide molecule, „Melanotan“ (later kent melanotan-1, nu als afamelanotide). Zij ontwikkelden later een andere analoog, ac-Nle-Cyclo [aspis-zijn-D-Phe-Arg-Trp-Lys] - NH2), die zij het Looien van „Melanotan“ Injecties riepen. De wetenschappers hoopten om deze peptides te gebruiken om melanoma te bestrijden door het natuurlijke pigmentary mechanisme van het lichaam te bevorderen om tot tan zonder eerste vereisende blootstelling aan schadelijke niveaus van UVstraling te leiden. Dit, stelden zij een hypothese op, kon op zijn beurt het potentieel voor huidschade verminderen die uiteindelijk tot huidkanker kan leiden.

Een proeffase I klinische die proef op drie die mannetjes door de Universiteit van Geneeskunde, Farmacologieafdeling, Universiteit wordt geleid van Arizona in Tuscon, Arizona in 1996 pulished rapporteerde dat, „Melanotan“ het Looien Injecties het looien activiteit in mensen heeft slechts 5 lage dosissen worden gegeven elke andere dag door onderhuidse injectie.“ De gemelde bijwerkingen waren milde misselijkheid en „complexe uitrekken zich en een geeuw“ die met spontane penile bouw correleerden.

De Afdeling van Farmacologie, Universiteit van de Universiteit van Arizona van Medacin in 1998 wordt gepubliceerd die 10 mensen impliceerde die aan psychogenic erectiele dysfunctie die leden. Hun proef besloot dat, het Looien van „Melanotan“ de Injecties een machtige initiatiefnemer van bouw bij mensen met pyschogenic erectiele dydfunction is en handelbare bijwerkingen bij een dosis 0.025mg/kg heeft.

Een klinische die studie in 2000 van 20 mensen met psychogenic en organische erectiele die dysfunctie wordt gepubliceerd bij de Sectie van Urologie van de Universiteit van de Universiteit van Arizona van Medacin wordt geleid besloot, „dat Melanotan II het Looien Injecties een machtige initiatiefnemer van penile bouw bij mensen met ecrectile dysfunctie is.

Hoe te om Melanotan 2 te gebruiken
Het mengen van de oplossing

Tik van GLB van Melanotan 2 het Looien Injectieflesje.

Veeg de oppervlakte van de bovenkant van het flesje met de ingesloten alcohol af afvegen en verwerpen afvegen.

Veeg de oppervlakte van de injecteerbare waterbuis (of het flesje van het glaswater afhankelijk van het bevolen pak) met de ingesloten alcohol af afvegen en verwerpen afvegen.

Verwijder de ingesloten spuit uit de verpakking. Ervoor zorgen van de injecteerbare waterbuis is recht, opneemt de naald van de spuit in de zijwand van het water.

Trek nu de duiker van de spuit terug zodat trekt u 1ml van water terug en trekt uit langzaam de spuit.

Neem de spuit in Melanotan 2 het Looien op Injectieflesje en druk de duiker in zodat volledig leeg u de spuit van het water en verwijder langzaam de spuit uit het flesje. Schud niet de oplossing.

Plaats Melanotan 2 oplossing in de koelkast voor opslag tot klaar voor gebruik.

Zorg ervoor u de spuitkappen aanzet en zorgvuldig het wegdoet.

U hebt nu uw Melanotan 2 het Looien Injectieoplossing gemengd. Gelieve te slaan de oplossing in de koelkast op.

Hoe te om Melanotan II te gebruiken voor het looien
Melanotan II wordt typisch in flesjes verstrekt die 10 mg van gevriesdroogd (gevriesdroogd) bevatten poeder. De flesjes worden opnieuw samengesteld met een geschikte hoeveelheid bacteriostatisch of steriel die water, aan het flesje door spuit wordt toegevoegd. Een voorbeeld geschikte hoeveelheid water is 2,5 ml. Wanneer deze hoeveelheid water wordt gebruikt, bevat de resulterende oplossing 4 mg van MT-II per ml. Als bijvoorbeeld het wensen om een dosis 1 mg, een volume van 0,25 ml, of „25 IU“ te nemen zoals duidelijk op insuline een spuit, door injectie worden genomen. De injectie kan, volgens persoonlijke voorkeur onderhuids, intramusculair, of intraveneus zijn.

De injectie is typisch slechts eenmaal per dag, maar waar een persoon de eerst drug probeert en tolerantie beoordeelt, kan de injectie in twee kleinere bedragen per dag worden verdeeld.
De typische doseringswaaier is 0,5 tot 2,0 mg/dag, met een aangewezen waaier van 0,5 tot 1,0 mg/dag. Nochtans, is het best aan eerst beoordeelt tolerantie tegelijkertijd met het lagere doseren van 0,25 mg.
Na reconstructie, zou een Melanotan II flesje bij voorkeur volledig binnen 30 dagen moeten worden verbruikt. Voorafgaand aan reconstructie, zou MT-II in de ijskast of de diepvriezer moeten worden opgeslagen, maar het is aanvaardbaar voor het om zonder koeling worden verscheept.

Het gebruik zou over het algemeen moeten worden beëindigd als MT-II, in het individuele geval, oorzakenproblemen met de verhoogde groei, aantal, of duisternis van mollen.

Melanotan II effect is vrij langdurig. Het kan zelfs het geval zijn dat het een jaar of meer voor het effect van een cyclus om grotendeels vergt te verdwijnen. Het gebruik van onderhoudscycli kan effect voor onbepaalde tijd handhaven. Als vuistregel, vereist het onderhoud typisch ongeveer 2 tot 3 keer zo veel MT-II per jaar zoals voor de eerste cyclus werd vereist. Dit kan of als een totaal van 2 tot 3 gedaane cycli per jaar op dezelfde manier als de aanvankelijke cyclus, of meer frequent het doseren patroon worden genomen dat dit totale bedrag van MT-II per jaar verstrekt.
Het beheer van Melanotan 2

Selecteer een nieuwe spuit en trek het duikersrecht terug naar het maximumteken.

Houdend het het Looien van Melanotan 2 Injectieflesje rechtop, neem de spuit op en druk volledig de duiker in (dit moet de luchtdruk in het flesje gelijkmaken dat het gemakkelijker maakt om Melanotan 2) te nemen.

Verlatend de spuit in het het Looien van Melanotan 2 Injectieflesje, draai alles bovenkant - neer.

Trek de duiker tot u 10 units/0.1 van Melanotan 2 in de spuit hebt en langzaam het verwijdert.

Vind een vlezig gebied van uw huid - 4cm aan de kant van uw navel zijn het gemeenschappelijkst. Veeg het gebied met één van de alcohol af afveegt inbegrepen.

Knijp 2cm één van beide kant van het in te spuiten gebied.

Het houden van de spuit zoals een pen, en bij 90 graden aan uw huid, neemt vlug de spuit in uw huid op.

Druk volledig de duiker in zodat heeft al Melanotan 2 van de spuit leeggemaakt en zich langzaam teruggetrokken.

Houd de alcohol op het ingespoten gebied voor een minuut afveegt.

U hebt nu uw eerste dosis Melanotan 2 beheerd. Het looien Injectie
 

1 kwaliteitsborging Met onze jaren van ervaring, geavanceerde technologie en ononderbroken onderzoek, moet onze kwaliteit de aan behoeften van de markt volledig voldoen om aan de behoeften van klanten te voldoen, gebruiken vele klanten onze producten, geloven wij dat het product zeer goed is.
2. Veilig vervoer Onze wijze van vervoer wordt genomen volgens de situatie van elk land is verschillend vervoer, terwijl onze verpakking, volgens de recentste bijgewerkte douanesituatie, constant, onze verpakking verbeterde, wij waarborgt dat u het binnen 3-7 werkdagen ontvangt.
3. Hoog - de kwaliteitsdienst: De beste Dienst met de naverkoopdienst en overleg, hebben wij een uitstekende klantenservice gedreven benadering van onze zaken, in tegenstelling tot de meeste plaatsen zijn wij constant beschikbaar via Facebook, snel antwoordt e-mail, skype of whatsapp en altijd.
4. Reshipbeleid ja, beste, voor het geval dat er niet in geslaagd te krijgen
 
 

het verschepen:
Melanotan II de Groeipeptides Bodybuilding 10mg per Flesje verlaagt het Tarief van Huidkanker 0


ons laboratorium:


Melanotan II de Groeipeptides Bodybuilding 10mg per Flesje verlaagt het Tarief van Huidkanker 1

 


Hete Peptide Lijst

 


Productnaam

Zuiverheid

Specificatie

Enfuvirtideacetaat (t-20)

98%min

10mg/vial, 10vials/kit

Ghrp-2

98%min

5mg/vial, 10vials/kit

Ghrp-6

98%min

5mg/vial, 10vials/kit
CJC-1295 ZONDER DAC (CJC-1293)
98%min

2mg/vial, 10vials/kit

CJC-1295 (DAC)

98%min

2mg/vial, 10vials/kit

Sermorelinacetaat

98%min

2mg/vial, 10vials/kit

Thymopentin

98%min

5mg/vial, 10vials/kit

Dynorphina (1-13) Acetaat

98%min

10mg/vial, 10vials/kit

PT-141

98%min

10mg/vial, 10vials/kit

Hexarelin

98%min

2mg/vial, 10vials/kit

MT-II (Melanotan II)

98%min

10mg/vial, 10vials/kit

Sermorelin Aceta

98%min

2mg/vial, 10vials/kit

Ipamorealin

98%min

2mg/vial, 10vials/kit

Tb-500 (de Acetaat van Thymosin β4)

98%min

2mg/vial, 5mg/vial,
10mg/vial, 10vials/kit

 

Als u deze peptides nodig hebt, gelieve met ons te contacteren. 

 

 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn