Ghrp-6 HGH-Peptides de Gezonde Brandkast van Bodybuilding voor het Magere Spieren Vette branden voor bodybuilder

Productdetails:
Plaats van herkomst: Shanghai
Merknaam: Filter
Certificering: GMP,COA,ISO9001
Modelnummer: 87616-84-0
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 10vials/1 doos
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: naakte flesjes, merkpakket of naar maat gemaakt
Levertijd: binnen 24h na betaling
Betalingscondities: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram, Bitcoin
Levering vermogen: 100000vials/month

Gedetailleerde informatie

Min. bestelaantal: 10vials/1 doos Verpakking Details: 5mg/vial, 10vials/box
Zuiverheid: 99.8% Levertijd: Binnen 7 werkdagen
Betalingscondities: L/C, T/T, Western Union, MoneyGram, Alipay Levering vermogen: 100000vials/month
Verschijning: Wit poeder Steekproef: vrij
Kleur: Wit Rang: Geneeskunderang
Naam: Ghrp-6
Hoog licht:

hgh releasing peptides

,

hgh human growth hormones

Productomschrijving

De menselijke Groei die Hormoonpeptide Ghrp6 voor Magere Spieren CAS vrijgeven: 87616-84-0 wit Poeder

Productnaam: Ghrp-6
CAS NR.: 87616-84-0
Moleculaire Formule: C46H56N12O6
Molecuulgewicht: 873.01
Maalmassa: 873,014
Peptide zuiverheid: > 98,0%
Verschijning: Wit gevriesdroogd poeder
Verwante substantie: Totale Onzuiverheden (%) ≤ 2,0%
Acetaatinhoud: ≤ 15,0%
Bacteriële Endotoxins: ≤5 IU/mg
Reconstructie: Om best practicerichtlijnen te volgen voor het opnieuw samenstellen van ghrp-6, stel in steriel, bacteriostatisch, gedistilleerd water, indien nodig met lichte sonication opnieuw samen.
Opslag van ghrp-6: Gevriesdroogde ghrp-6 hoewel stabiel bij kamertemperatuur 3 weken, zouden moeten worden opgeslagen gedroogd onder -20°C.Upon-reconstructie ghrp-6 zouden moeten bij 2-8°C tussen 2-7 dagen worden opgeslagen en voor toekomstig gebruik onder opslag de op lange termijn van -20°C.For wordt het geadviseerd om een dragerproteïne (0,1% HEEFT of BSA) toe te voegen. Vermijd veelvoudige freeze-thaw cycli.
Houdbaarheid: Één jaar van bericht
Ghrp-6 HGH-Peptides de Gezonde Brandkast van Bodybuilding voor het Magere Spieren Vette branden voor bodybuilder 0

 

Het effect van ghrp-6:

Verminderde niveaus van lichaamsvet
Betere slaap
Sterker immuunsysteem
Sterkere beenderen
Gezondere huid
Betere terugwinning

 

 

Beschrijving van ghrp-6:

Het meest meestal gebruikt van deze peptides moet de productie van GH verhogen. Andere peptides in deze categorie omvatten ghrp-2, Hexarelin en ipamorelin. Met betrekking tot stijgend GH, elk van zijn deze gelijkaardig en zijn niet noodzakelijk of voordelig om hen te combineren. In tegendeel, kies het meest geschikt voor de specifieke situatie.

Het primaire gebruik van ghrp-6 moet de verhoogde niveaus van GH verstrekken, wat ook tot een verhoging van niveaus ig-F-1 leidt. Dit helpt om gewicht te verliezen en, in sommige gevallen, ook tot spier het oogsten bij te dragen. In het algemeen wordt GHRP gekozen als substituut voor het gebruik van GH en samen met GH zelden gebruikt.

Reden ghrp-6 is superieur aan andere GHRP is zijn effect op stijgende eetlust (die ook een nadeel) kan zijn en het heeft significante waarde in het verminderen van ontsteking en het helpen om schade, in het bijzonder tendonitis te helen

Ghrp-6 is het vrijgeven van hexapeptide) één van verscheidene synthetische ontmoeten-enkephalinanalogons die omvatten onnatuurlijke D-Aminozuren, voor hun de groeiormone vrijgevend activiteit ontwikkeld en GH secretagogues genoemd. Zij hebben opioid activiteit niet maar zijn machtige stimulators van de versie van GH. Deze secretagogues zijn verschillend van GHRP in zoverre dat zij geen opeenvolgingsrelatie delen en hun functie door actie bij een volledig verschillende receptor afleiden. Deze receptor werd oorspronkelijk genoemd de receptor van de groeiormone secretagogue, maar wegens verdere ontdekkingen, wordt hormoonghrelin nu beschouwd natuurlijke endogene ligand als van de receptor. Daarom deze de handeling van groeiormone secretagogues als synthetische ghrelinmimetics.

Wanneer om ghrp-6 te gebruiken?

Ghrp-6 worden het meest meestal gebruikt voor hetzelfde doel dat GH kan gebruiken, maar het is mogelijk om een kostenvoordeel te kiezen dat aan ghrp-6 voordelig is, GH, of waar de individuen neigen om hun GH te bevorderen om injecties te produceren.

Deze doelstellingen kunnen verhoogde vette vermindering, betere spieraanwinst wanneer gebruikt in combinatie met anabole steroïden, betere huid & apos omvatten; s kosmetische eigenschappen, en het betere gekronkelde helen.

Ghrp-6 kunnen niet worden beschouwd als om eender welke bovengenoemde redenen nuttig. Nochtans, wanneer het gebruiken van versterking op korte termijn met aan de gang zijnde procedures eerder dan steroid cycli of vette verliesprocedures, adviseer ik beperkend de dosis tot de minimum geadviseerde dosiswaaier.

Hoe te om ghrp-6 te gebruiken?

Ghrp-6 worden gewoonlijk verstrekt in een 5 mg-flesje, dat onder koude opslag zou moeten worden opgeslagen. (Aanvaardbaar, maar post hen niet aan niet-gekoeld.) Verdun het flesje met de hoeveelheid steriel of bacteriostatisch water. Bijvoorbeeld, kunnen de flesjes met 2,5 ml water worden verdund om een oplossing van 2 mg/ml (mcg van 2000/ml) op te brengen. Na het toevoegen van water, worden de flesjes opgeslagen opnieuw in koude opslag.

Wanneer beheerd, wordt het aangewezen volume teruggetrokken van het flesje van de (gewoonlijk) insulinespuit volgens de gewenste dosis en de concentratie de formulering. In de bovengenoemde voorbeelden, zou de dosis mcg 100 slechts 0,05 ml, of & quot vereisen; 5IU & quot; geëtiketteerd op de insulinespuit. 300 microgrammen zullen 0,15 ml vereisen, of geëtiketteerd „15 IU“ op de insulinespuit.

De injectie kan volgens persoonlijke voorkeur onderhuids, intramusculair of intraveneus zijn.

Minstens twee keer per dag, is het beste effect 3x /dag, minstens 30-60 minuten vóór maaltijd en wanneer de niet-bloedsuiker toeneemt (met andere woorden, is de bloedsuiker sinds de meest recente maaltijd. gevallen) Algemeen bijvoorbeeld, kan men van mcg zijn 50-300. Wanneer GHRH met ghrp-6 wordt gebruikt, zou de dosis tot mcg moeten worden verminderd 50-100.

Voor de hogere niveaus van GH, zullen de hogere dosissen binnen de geadviseerde waaier zeker het effect verhogen. Met betrekking tot het helen van voordelen, zoals voor tendonitis, volstaat het lage eind van de waaier gewoonlijk en ziet noodzakelijk geen beduidend groter effect wanneer het verhogen van de dosis.

Hoewel oplossing ghrp-6 is nog zeer goed en zijn doeltreffendheid na verloop van tijd verloren, is er geen scherpe besnoeiing tussen de algemene richtlijnen en het gebruik van flesjes binnen één maand na wederopbouw. In het verleden, zal ik het flesje laten vallen en zal nieuwe beginnen.

Toepassing van ghrp-6:

Ghrp-6 zijn injecteerbare peptide in de categorie van het vrijgeven van peptides, of GHRP. Algemeen het meest gebruikt van deze peptides moet de productie van de groeiormone verhogen. Andere peptides in deze categorie omvatten ghrp-2, hexarelin, en ipamorelin. Met betrekking tot de stijgende groei ho, elk van zo ook werken deze, en er zijn geen behoefte of voordeel aan het combineren van hen. In plaats daarvan, wordt het meest geschikt voor het bijzondere geval gekozen.
Het belangrijkste gebruik van ghrp-6 moet de verhoogde niveaus van de groeiormone verstrekken, wat ook in verhoogde niveaus ig-F-1 resulteert. Dit helpt vet verlies en helpt ook in sommige gevallen spieraanwinst. Over het algemeen, GHRP-wordt het gebruik gekozen als vervanging aan het gebruik van GH, en slechts zelden wordt gecombineerd met de groei hormon.

De redenen om ghrp-6 over andere GHRP te verkiezen zijn zijn effect op stijgende eetlust (die ook een nadeel) kan zijn, en zijn aangetoonde waarde in het verminderen van ontsteking en het helpen om verwonding, in het bijzonder tendinitis te helen.
 

1 kwaliteitsborging Met onze jaren van ervaring, geavanceerde technologie en ononderbroken onderzoek, moet onze kwaliteit de aan behoeften van de markt volledig voldoen om aan de behoeften van klanten te voldoen, gebruiken vele klanten onze producten, geloven wij dat het product zeer goed is.
2. Veilig vervoer Onze wijze van vervoer wordt genomen volgens de situatie van elk land is verschillend vervoer, terwijl onze verpakking, volgens de recentste bijgewerkte douanesituatie, constant, onze verpakking verbeterde, wij waarborgt dat u het binnen 3-7 werkdagen ontvangt.
3. Hoog - de kwaliteitsdienst: De beste Dienst met de naverkoopdienst en overleg, hebben wij een uitstekende klantenservice gedreven benadering van onze zaken, in tegenstelling tot de meeste plaatsen zijn wij constant beschikbaar via Facebook, snel antwoordt e-mail, skype of whatsapp en altijd.
4. Reshipbeleid ja, beste, voor het geval dat er niet in geslaagd te krijgen

 


Hete Peptide Lijst

 


Productnaam

Zuiverheid

Specificatie

Enfuvirtideacetaat (t-20)

98%min

10mg/vial, 10vials/kit

Ghrp-2

98%min

5mg/vial, 10vials/kit

Ghrp-6

98%min

5mg/vial, 10vials/kit
CJC-1295 ZONDER DAC (CJC-1293)
98%min

2mg/vial, 10vials/kit

CJC-1295 (DAC)

98%min

2mg/vial, 10vials/kit

Sermorelinacetaat

98%min

2mg/vial, 10vials/kit

Thymopentin

98%min

5mg/vial, 10vials/kit

Dynorphina (1-13) Acetaat

98%min

10mg/vial, 10vials/kit

PT-141

98%min

10mg/vial, 10vials/kit

Hexarelin

98%min

2mg/vial, 10vials/kit

MT-II (Melanotan II)

98%min

10mg/vial, 10vials/kit

Sermorelin Aceta

98%min

2mg/vial, 10vials/kit

Ipamorealin

98%min

2mg/vial, 10vials/kit

Tb-500 (de Acetaat van Thymosin β4)

98%min

2mg/vial, 5mg/vial,
10mg/vial, 10vials/kit

 

Als u deze peptides nodig hebt, gelieve met ons te contacteren. 

 

 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn