Myostatin gdf-8 Biopeptide HGH, Peptides Supplementen Bodybuilding 1mg per Flesje van Laboratorium

Productdetails:
Plaats van herkomst: Shanghai
Certificering: GMP,HSE,ISO,9001,USP,BP
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 10vial
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Plastic Flesje
Levertijd: 5-8
Betalingscondities: Western Union, MoneyGram, Bitcoin, Bankoverdracht
Levering vermogen: 100000/vial/month

Gedetailleerde informatie

Zuiverheid: 98% Rang Standaard: Geneeskunde Grade
Andere Namen: Peptide Verschijning: wit poeder
Gebruik: Voedingssupplement. het bodybuilding Rang: Phamaceuticalrang
Specificatie: 2mg opslagruimte: 2~8°C
Toepassing: Het hormoon van de spiergroei
Hoog licht:

hgh releasing peptides

,

hgh human growth hormones

Productomschrijving

Productnaam: Myostatin gdf-8
Zuiverheid: 85%
Specificatie: 1mg/vial
Verschijning: Wit poeder
Certificaat: GMP
Opslag: Droog Koele Plaats
Rang: Geneeskunde Grad

Productomschrijving
Myostatin
Myostatin (ook als afgekorte factor 8 wordt bekend van de de groeidifferentiatie, gdf-8) is een myokine, eiwit geproduceerd en bevrijd door myocytes die op autocrinefunctie van spiercellen handelen om myogenesis te verbieden die: de groei en de differentiatie van de spiercel. In mensen wordt het gecodeerd door het MSTN-gen. Myostatin is een afgescheiden factor van de de groeidifferentiatie die een lid van de bèta eiwitfamilie van TGF is.
Dieren die of myostatin de niet hebben of behandeld met substanties die de activiteit van myostatin blokkeren hebben beduidend meer spiermassa. Voorts individuen die veranderingen in beide exemplaren van het myostatingen hebben meer spiermassa beduidend hebben en sterker zijn dan normaal. Het blokkeren van de activiteit van myostatin kan therapeutische toepassing hebben in het behandelen van spier die ziekten zoals spierdystrofie verspillen.Ontdekking en het rangschikken
Gen het coderen myostatin werd ontdekt in 1997 door genetici Se-Jin Lee en Alexandra McPherron die een spanning van mutantmuizen veroorzaakten die het gen niet hebben. Muizen deze van het myostatin „knockout“ hebben ongeveer tweemaal zo veel spier zoals normale muizen. Deze muizen werden later genoemd „machtige muizen“.
Natuurlijk - de voorkomende deficiënties van myostatin zijn geïdentificeerd in vee door Ravi Kambadur, whippetten, en mensen; in elk geval is het resultaat een dramatische verhoging van spiermassa. Een verandering in 3 ' UTR van het myostatingen bij Texel-schapen leidt doel tot plaatsen voor microRNAs miR-1 en miR-206. Dit zal waarschijnlijk het spierfenotype van dit ras van schapen veroorzaken.

Structuur en mechanisme van actie
Menselijke myostatin bestaat uit twee identieke subeenheden, elk die uit 109 (NCBI-is menselijke myostatin van databaseeisen 375 lange residu's) bestaan aminozuurresidu's. Zijn totaal molecuulgewicht is kDa 25,0. De proteïne is inactief tot een protease de NH2-Terminal, of „pro-domein“ gedeelte van de molecule splijt, resulterend in het actieve COOH-Einddimeer. Myostatin bindt aan activintype II receptor, resulterend in een rekrutering van of coreceptor alk-3 of alk-4. Dit coreceptor stelt dan een cel signalerende cascade in de spier in werking, die de activering van transcriptiefactoren in de SMAD-familie - SMAD2 en SMAD3 omvat. {{|}} Deze factoren veroorzaken dan myostatin-specifieke genregelgeving. Wanneer toegepast op myoblasts, remt myostatin hun differentiatie in rijpe spiervezels.
Myostatin verbiedt ook Akt, een kinase dat volstaat om spierhypertrofie, voor een deel door de activering van eiwitsynthese te veroorzaken. Nochtans, is Akt niet de oorzaak van alle waargenomen spier hyperthrophic gevolgen die door myostatinremming [8] worden bemiddeld Aldus handelt myostatin op twee manieren: door spierdifferentiatie te remmen, en door akt-Veroorzaakte eiwitsynthese te remmen.

Myostatin gdf-8 Biopeptide HGH, Peptides Supplementen Bodybuilding 1mg per Flesje van Laboratorium 0

Klinische betekenis
Veranderingen
Een techniek om veranderingen in myostatinvarianten te ontdekken is ontwikkeld. De veranderingen die de productie van functionele myostatin verminderen leiden tot een te sterke groei van spierweefsel. de op myostatin betrekking hebbende spierhypertrofie heeft een onvolledig autosomal overheersingspatroon van overerving. De mensen met een verandering in beide exemplaren van het MSTN-gen in elke cel (homozygotes) hebben beduidend spiermassa en sterkte verhoogd. De mensen met een verandering in één exemplaar van het MSTN-gen in elke cel (heterozygotes) hebben spiermassa, maar in mindere mate verhoogd.

In 2004, werd een Duitse jongen gediagnostiseerd met een verandering in beide exemplaren die van het myostatin-producerend gen, hem sterker maken aanzienlijk dan zijn edelen. Zijn moeder heeft een verandering in één exemplaar van het gen. Een Amerikaanse jongen geboren in 2005 werd gediagnostiseerd met een klinisch gelijkaardige voorwaarde maar met een enigszins verschillende oorzaak: zijn lichaam veroorzaakt een normaal niveau van functionele myostatin; maar omdat hij sterker en meer spier is dan de meeste anderen zijn tijd, gelooft men dat een tekort in zijn myostatinreceptoren zijn spiercellen verhindert normaal aan myostatin te antwoorden. Hij verscheen op de televisie toont, de Sterkste Peuter van de Wereld.

Therapeutisch potentieel
Het verdere onderzoek naar myostatin en het myostatingen kan tot therapie voor spierdystrofie leiden. Het idee is substanties te introduceren die myostatin blokkeren. Een monoclonal antilichaam specifiek voor myostatin verhoogt spiermassa bij muizen en apen.
 

Een behandeling van twee weken van normale muizen met oplosbare activintype IIB receptor, een molecule die normaal in bijlage aan cellen is en aan myostatin bindt, leidt tot een beduidend verhoogde spiermassa (tot 60%). [33] men denkt dat de band van myostatin aan de oplosbare activinreceptor het verhindert met de verbindende receptoren in wisselwerking te staan.

Het blijft onduidelijk over de vraag of de behandeling op lange termijn van spierdystrofie met myostatininhibitors voordelig is, aangezien de uitputting van de cellen van de spierstam de ziekte kon later verergeren. Vanaf 2012, zijn de geen myostatin-verbiedende drugs voor mensen op de markt. Een antilichaam genetisch wordt gebouwd om myostatin te neutraliseren, stamulumab, die in ontwikkeling door farmaceutisch bedrijf Wyeth dat. was, is niet meer in ontwikkeling. Sommige atleten, enthousiast om hun handen op dergelijke drugs, draai te krijgen aan Internet waar valse „myostatinblockers“ worden verkocht.

De Myostatinniveaus zijn effectief verminderd door creatineaanvulling.

Myostatin gdf-8 Biopeptide HGH, Peptides Supplementen Bodybuilding 1mg per Flesje van Laboratorium 1
 

Wij zijn manufavturer want peptides in China.We professionele GmpLab hebben om kwaliteit te controleren.


Peptide Lijst


Productnaam

Zuiverheid

Specificatie

Dynorphina (1-13) Acetaat

95%min

10mg/vial, 10vial/kit

Ghrp-2

98%min

5mg/vial, 10vial/kit

Ghrp-6

98%min

5mg/vial, 10vial/kit
CJC-1295without DAC (cjc-1293)
98%min

2mg/vial, 10vial/kit

CJC-1295 (DAC)

98%min

2mg/vial, 10vial/kit

Sermorelinacetaat

98%min

2mg/vial, 10vial/kit

Enfuvirtideacetaat (t-20)

98%min

10mg/vial, 10vial/kit

PT-141

98%min

10mg/vial, 10vial/kit

Hexarelin

98%min

2mg/vial, 10vial/kit

MT-II (Melanotan II)

98%min

10mg/vial, 10vial/kit

Sermorelin Aceta

98%min

5mg/vial, 10vial/kit

Ipamorealin

98%min

2mg/vial, 10vial/kit

Tb-500 (de Acetaat van Thymosin β4)

98%min

2mg/vial, 5mg/vial, 10mg/vial, 10vial/kit


Ons bedrijf specialiseert zich in Steriods en Peptides. (Reuzefabriek en Laboratoria)
En onze Doelcliënten is Laboratoria en Onderzoeksprojecten en zelfs sommige Bodybuilders en sommige Handelsmaatschappijen.

 

Myostatin gdf-8 Biopeptide HGH, Peptides Supplementen Bodybuilding 1mg per Flesje van Laboratorium 2

 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn